• Автоматично отопление с електрически конвектори

  Posted on август 19, 2016 by in Услуги

  Не би ли било чудесно, ако можете да автоматизирате отоплението си, не само да го включвате в определени часове на деня, но да поддържате, независимо от времето навън дома си уютен? Макар времето да е студено докогато сте на работа, да се върнете в топла къща. По същия начин, ако се появи слънце, отоплението няма да бъде изразходвано ненужно.

  С нашите електрически конвектори автоматизирането на отоплението в дома Ви е лесно. Всеки един от тях разполага с контрол на комфорта и има индивидуален термостатен таймер, който Ви позволява да настроите желаната температура за всеки ден от седмицата и всеки час на деня. Това означава, че вашето отопление може лесно да се напасне към начина Ви на живот, напр., като се включва в началото на седмицата и в края на почивните дни.

  Тъй като всеки електрически конвектор има собствен термостат, става възможно да се контролира температурата на дома Ви стая по стая. Това може да отнеме малко повече време в началото, но след като веднъж сте програмирани всичките си нови конвектори, ще откриете, че те работят заедно, за да се следи температурата в различни части на вашия дом и да се отоплява всяка стая съответно. Това означава, че в целия дом температурата е комфортна и няма топли и студени места, за разлика от традиционните системи за централно отопление само с един термостат.

  Може би най-добрата характеристика на нашите конвектори е интелигентната система за контрол, вградена в термостата, който следи топлината на стаята. Тя позволява да се поддържа зададената температура с отклонение само 0.3 градуса. Това означава, че нашите конвектори ще използват точно правилнито количество енергия и нищо няма да бъде похабено. Затова отоплението ни е автоматизирано не само да се включи в точното време, но и чрез мониторинга на температурата се оптимизира консумацията на енергия стая по стая.

  Голямото предимство на автоматизираното електрическо отопление е неговата невероятна ефективност. Чрез проследяването на температурата толкова точно във всяка отделна стая, вашето отопление ще използва оптимално количество електричество, за да се достигне температурата, която сте задали. В сравнение с традиционното централно отопление, много от нашите клиенти намират, че те пестят пари на месечна база, особено през застудяванията!

  За повече информация относно инсталирането на електрически конвектори и монтирането на автоматизирана система за отопление разгледайте нашите продукти или се свържете с екипа ни за обслужване на клиенти още днес.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>