• Видео стрийминг услуги

  Posted on май 18, 2017 by in Услуги

  Старата поговорка “имате само една възможност да направите първото си впечатление” не се отнася само за интервюта и първи срещи, но важи и за стрийминг предаването на живо. Лекотата, с която вашите гости се присъединяват към събитието, и това, което виждат, когато стигнат там, ще  покаже професионалното ниво, както вашето, така и на вашата организация. Ние знаем този факт и затова  предприемаме всички мерки, за да гарантираме, че гостите ви виждат и преживяват възможно най-доброто.

  Нашият стрийминг онлайн, разрастващ се заедно с технологията, за да стане неразделна част от бизнеса днес. Може да се каже, че професионалното предаване на живо е бутикова индустрия, състояща се само от няколко истински опитни и елитни професионалисти. Гордеем се, че сме част от избрания елит и очакваме с нетърпение да се развиваме с бранша и да добавим името Ви към нашия списък с престижни клиенти.

   

  ОБОРУДВАНЕ

  Използваме най-доброто оборудване от Newtek и Livestream, а сме също упълномощен представител на Blackmagic, който представлява еталон за видео камери и цифрово оборудване.

  ХОСТИНГ

  Партньори сме на Livestream, за да предложим световен стандарт в онлайн предаването на живо, с възможност за безупречно свързване с Вашите зрители в цял свят на всяко домашно или мобилно устройство.

  СТРАНИЦА ЗА СВЪРЗВАНЕ

  Можем да създадем по поръчка уникална и сигурна страница за свързване с Вас, която да включва личното Ви или бизнес изображението на вашата марка.

  МОНИТОРИНГ НА САЙТА ВИ

  Нашите техници ще наблюдават вашия поток на живо по време на излъчването, за да гарантират, че всичко работи правилно и че вашите зрители получават възможно най-високо ниво на гледане.

  СНИМКА В СНИМКАТА

  Нашите технологии ви позволяват да предавате по едно и също време няколко прозореца на зрителите или да включвате графики, PowerPoint & Keynotes без да се налага да прекъсвате видео клипа на събитието.

  НЕЗАБАВНО ПРЕИГРАВАНЕ

  Ако зрителят се регистрира късно или иска да прегледа какво е видял, ние предлагаме пълна възможност за незабавно преиграване.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>