• Външни и вътрешни охранителни ролетки

  Posted on ноември 15, 2019 by in Услуги


  Като за начало е добре да отбележим, че охранителни ролетки могат да се поставят не само от външната страна, но и вътре в помещението. Независимо къде ще ги монтирате, вие имате възможност да изберете най-подходящия за вас начин на управлението им.

  Управлението на защитните изделия може да бъде с редуктор в случай, че същите са тежки с маса около 25 кг. За спускане или вдигане на платната се използва дръжка, която е монтирана в кутията, а заключването е механично. За най-сложно се счита управлението с кардан, което се прилага за най-тежките конструкции. Автоматичното управление на охранителните ролетки е най-скъпо, но с него управлението е най-лесно. Дистанционното управление е особено подходящо при ползване на няколко защитни конструкции.

  Монтажът на защитните конструкции може да направите и сами, но трябва да сте много внимателни, за да бъде изпълнено всичко много точно. При поставянето им на прозорец не трябва да се допуска те да припятстват навлизането на светлина в помещението. Важен момент е размерът на охранителните ролетки да бъде много точен за вашия прозорец или врата. Ако конструкцията е вътрешна, тя задължително се монтира в отвора на прозореца. В този случай кутията е също в помещението. Писахме, че монтажът може да го направите сами, но ако не сте сигурни в добрия краен резултат, по-добре потърсете помощ от специалист. Все пак целта на конструкцията е защитна, което не позволява пропуск при поставянето.

  В зависимост от материала, който е използван за производството на защитните конструкции, то и надеждността им е различна. За вашата пълна безопасност на дома, гаража, офиса, магазина и лично спокойствие допринасят тези, които са от стомана.

  При избор на фирма за охранителни ролетки е добре да се съобразите с редица фактори. Колкото една фирма е по-дълго на пазара, толкова нейния опит е по-голям. Каква гаранция се предлага на клиентите за покупката, ако няма такава е по-добре да се откажете от този производител или търговец. Важна е практическата квалификация и опита в реално изпълнение на всяка поръчка. След като сте доволни от това, което сте научили за фирмата, може да оформите своята заявка и да получите предварително информация за стойността на охранителните ролетки.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>