• За добрия резултат от смяна на щрангове

  Posted on юни 10, 2019 by in Услуги


  Смяна на щрангове се налага след изтичане на определения им срок за ползване. Има случаи и на аварийна смяна, но това са изключения и не засягат цялото трасе. Старите метални тръби са ползвани достатъчно дълго и последиците от това са налице. Все по-трудно водата стига до високите етажи, често има проблеми по канализацията, а качеството на водата е влошено.

  За да се подобри дейността на всяка система, свързана с ползването на вода, се налага да се направи смяна на хоризотални и вертикални щрангове от абонатната станция до последния етаж. Щранговете са обща собственост и това изисква съгласието на собствениците, взето на общо събрание. Вече във всяка една стара жилищна сграда собствениците са наясно, че няма разминаване с този толкова отговорен ремонт.

  За целта е нужно да се намери подходящ изпълнител. Информация за фирма-изпълнител ще намерите в интернет. Имате възможност да сравните предлаганите услуги и цени, да разгледате мнения на клиенти. Специалист от фирмата, с кото сте решили да работите, ще ви посети и ще ви предложи оферта. Освен това вие ще получите професионален съвет за тръбите, които са подходящи за щрангове. Напоследък за смяна на щрангове се използват тръби от полипропилен.

  Те се отличават с редица предимства, като определящо е това, че не корозират. На всеки е ясно, че проблемите при металните тръби са в резултат на корозията. Натрупаната във вътрешността на тръбите ръжда променя качеството на водата, забавя изтичането на отпадните води, причинява пукнатини. Освен това тръбите от полипропилен са леки, удобни за работа, имат гладка повърхност и дъъг период на ползване.

  Смяната на щранговете от абонатната станция до последния етаж ще бъде направена в рамките на един работен ден. Това осигуртява спиране на водата за кратко време. Всъщност най-много време ще бъде отделено за отстраняване на старите метални тръби, които са корозирали и се чупят на непредсказуеми места.
  Поставянето на полипропиленовите тръби става бързо, защото професионалистите са усвоили технологията на монтирането им.

  При приключване смяната на щранговете ще бъдат почистени и извозени всички строителни отпадъции и старите метални тръби. Инвестираните средства в смяна на щрангове ще ви осигурят нормална работа на канализацията и водоснабдяването.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>