• Има ли значение смяната на щрангове

  Posted on септември 19, 2019 by in Услуги


  Смяната на щрангове е задължителна в старите жилищни кооперации. Тази смяна е от голямо значение за живущите в сградата. Старите метални тръби отдавна са корозирали и непрекъснато създават опасност от наводнения. Влошено е качеството на студената вода, а канализационният щранг често създава проблеми.

  За всичко това вина има натрупалата се ръжда във вътрешността на тръбите. Тези метални тръби са поставени в старите сгради преди много години и продължителното им ползване е довело до износвамето им. Видимите пукнатини по тях са основателна причина за опасност от наводняване на апартамента, а и на съседнит, защото водата няма граници. В резултат на това ще се скарате със съседите. Ще плащате материалните разходи само поради това, че не сте си свършили работата по смяна на щранговете.

  Разбира се, най-добре е да се направи смяна на хоризонталните и вертикални тръби за цялата кооперация или вход, но не винаги собствениците са на едно мнение по този въпрос. Често има собственици, които не искат да плащат за такъв ремонт, без да се замислят реално на какво излагат своето имущество и това на съседите. На общо събрание трябва да се реши започването на този ремонт.

  Фирма за смяна на щрангове ще се намери лесно, защото предложенията в интернет са много. Това ви дава възможност да изберете подходящата за вашия случай. Професионалистите от фирмата ще се справят със смяната на тръбите за деня и това е само от полза за всички живущи в кооперацията. Водата ще няма за кратко време, шум и прах ще има в рамките на работния ден, а всички отпадъци от стари тръби и строителни ще бъдат почистени и извозени на сметището.

  Смяната на щрангове е решение на вашите проблеми. Като вложите средства в този ремонт, вие ще си осигурите спокойствие в жилището – ще забравите за канализационните проблеми, за слабия дебит на водата, която не достига до високите етажи. Новите тръби ще бъдат от полипропилен – материал с много добри показатели. Той не корозира, а това осигурява дълъг срок на ползване на тръбите. Гладката повърхност на полипропиленовите тръби не позволява да се задържат отпадъци по тях.

  Не отлагайте смяната на щрангове, защото тя има определящо значение за комфорта на вашия живот!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>