• Как да се избере клик клак диван

  Posted on октомври 13, 2018 by in Дом


  Често задаван въпрос е заслужавали си да се купува клик клак диван. Отговорът не може да бъде категоричен, защото все пак това е решение на клиента. За да се стигне до някакво решение е добре да се знаят предимствата и недостатъците на модела.

  Трудно е да си представим съвременната гостна без мека мебел, на която може да се отпуснем, да си отдъхнем от дългия работен ден, да се прочете нещо интересно или просто да се гледа телевизия. Диванът е символ на домашния уют и комфорт. Важното е той да се вписа в интериора, да е качествен и траен. При избор на този вид мебел много често възникват затруднения. Не са малко споровете и по отношение избора на клик клак диван, за неговите предимства и недостатъци.

  Разтегателните дивани са истинска магическа пръчка, особено за малките стаи, където се използват и за спане. От какво трябва да се ръководим при избор на клик клак диван за да ни служи дълго и да не се стига до неприятности?

  Основният критерии при покупка на този вид мебел е механизма за трансформация. Характерно за този модел е, че е усъвършенстван и има не само положение за седене и лежане, а може тялото да бъде в полуседнало или полулегнало положение. Предимството е, че има повече сгъваеми позиции, което осигурява добра почивка. Както за всеки разтегателен модел и тук като недостатък може да се отрази, че всеки ден трябва да се разтяга и прибира. Това не е беда, защото е решен проблема със спането в малка стая.

  За да направите правилния избор на клик клак диван е необходимо преди да го купите да се съобразите с редица фактори. Преди всичко трябва да измерите мястото, където ще го поставите. Ако ще го ползвате ежедневно за спане, то изберете модел с траен и надежден механизъм. За друг вариант на ползване това няма голямо значение.

  За малка стая е подходящ компактен модел. Когато се ползва клик клак дивана за спане е желателно да бъде с ракла за поставяне на спалното бельо. Важно е механизмът за разтягане да е траен, тапицрията да е устойчива на износване, да е компактен, да издържа голямо натоварване и дизайна да отговаря на интериора на стаята.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>