• Направете смяна на щранговете за ваше добро

  Posted on август 17, 2020 by in Услуги


  През годините на ползване металните тръби, използвани при изграждане на комунално-битовите системи, са корозирали и започват проблемите във всяка една от системите. Запушени канали, течащи радиатори, влошено качество на водата и опасност от наводнение са резултат от корозиралите щрангове. Решението на проблема е смяна на щранговете.

  За ремонта, свързан със смяната на хоризонталните и вертикални тръби от абонатната до последния етаж е писано много. Ние също продължаваме да пишем, защото това е важна и отговорна задача за всеки собственик. Безотговорното отношение на някой от съседите ще предизвика конфликт в кооперацията, защото наводнението обхваща и съседите. Наред с материалните загуби ще има и много изострени междусъседски отношения. Поради това е наложително всички собственици да се обединят и с решение на общото събрание да сменят старите метални щрангове.

  Планираната смяна на щрангове
  винаги е добре организирана и резултатите са на нужното ниво. Работата по смяната на тръбите трябва да се възложи на фирма за ВиК услуги, защото работниците са добри професионалисти. Специалистите ще ви предложат подходящите за вашия вход тръби за всяка от комунално-битовите системи. Обикновено се използват полипропиленови тръби, защото те се отличават с добри показатели – не корозират, леки и удобни за работа, гладка повърхност и приемлив външен вид. Като недостатък може да се посочи факта, че са шумни при движение на водата, но това се отстранява с допълнителна шумоизолация.

  Колкото до намирането на подходяща фирма за ВиК услуги проблем няма да имате. В интернет търсенето е лесно – с едно кликване ще откриете много предложения. Разгледайте цените и какво се предлага срещу тях, прочетете мнение на клиенти и тогава направете своя избор. Може да се информирате и от приятели, които вече са приключили със смяната на щранговете.

  Смяната на щранговете ще приключи в един работен ден. Фирмата ще почисти и извози всички отпадъци, което ви спестява разправии с общината. Със заплащането на този ремонт вие инвестирате в собственото си спокойствие. Вече ще почивате без да се тревожите за опасности от наводнения в апартамента. В дома ви ще има комфорт – забравяте за запушените канали, за проблемите с питейната вода, за течащите тръби.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>