• Погрижете се за еко системата

    Posted on септември 3, 2018 by in Дом

    Погрижете се за еко систематаИмате ли стар двор, който искате да разкрасите?

    А имате ли двор, който разполага с място, което не е за всеки. То е тъмно и неприятно. Можете да го обновите и реновирате, като в същото време се погрижите и за природата. За тази цел вие се нуждаете от поставянето в този двор на акцент. Това може да се случи посредством капани за животни, храсти, къща за куче, цветя, дървета, хранилка за зайци и различни по големина и красота къщи за таралежи. В същото време можете и да използвате старите електро уреди у вас, както и мебелите, които по една или друга причина вече не стават за ползване.

    Старите мебели или пък музикални инструменти са нов хит в озеленяването

    Днес все повече хора използват старите си мебели за да разкрасят дворното си пространство. Това може да се случи много лесно. За тази цел вие просто се нуждаете от стари канапета или фотьойли. В тях можете да поставите терариум за костенурки, пръст, в която да засадите различни растения или пък дори можете да поставите около тях или директно в тях и поставки за саксии . Чрез красивото озеленяване и поставяне на ароматни цветя около и вътре в тези мебели или пък стари музикални инструменти, вие можете да поставите неповторим акцент върху двора си и да си дадете шанс за красив акцент там. Чрез само една къща за таралеж можете да разнообразите всяко кътче в двора. Поставянето на хранилки за зайци цени около едни детски пясъчници може да се превърне в атракция, както за вас, така и за децата. Не бива да забравяте и за една хранилка за птици. Нея можете да поставите върху старо дърво. В клоните му ще дадете шанс на много пернати да се подслонят. Мелодията от природата, която ще ви дарят те ще ви остави без думи и много очаровани.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>