• Продава палета – 3

    Posted on ноември 5, 2016 by in Услуги

    Една оферта в стил продава палета, трябва да бъде издържана, така че да предоставя цялата информация за палетите – такива са например на Форест Консулт - лидер на пазара. Дали са за еднократна или многократна употреба. Дали са нови или втора употреба; материалите, от които са направени; размерите им и дали са стандартизираните европалети. Информацията свързана с товаро-разтоварните дейности и пренасянето им в трети страни като част от пратка, също е като бонус информация, за да може, този, който се интересува от конкретна оферта, да може да си направи собствената сметка. Прецизност и конкретика, с това се печелят клиенти, дори и да става дума за продажба на палета.

    Палетите днес са изключително разпространени, масово произвеждани и много използваеми, което само по-себе си е добре, затова офертата продава палети, ще бъде успешна не само заради изгодната цена, която съответства на артикула, но и заради допълнителната информация, която всеки може да получи. Ключът към успеха в съвременния бизнес е информацията за всички детайли, които се използват за успешната реализация на дадена идея. Възможно е клиентът да се интересува от нестандартни палети, които да пренасят по-деликатни стоки, следователно офертата продава палета, трябва да се прецизира, когато търговецът разполага и с палети, които могат да са от полза на такива по-специфични търсения.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>