• Яхти втора ръка – възможност за реализирани мечти

  Posted on януари 18, 2019 by in Услуги


  Да си сред морската шир е мечта на всеки любител на силните усещания. Хората с по-големи възможности си позволяват лукса да притежават мощни нови яхти, които осигуряват прекрасни условия за почивка на семейството и приятелите. За хората с по-малък бюджет се предлагат яхти втора ръка.

  Предложенията на различните яхт клубове са многообразни – плавателни съдове различни модели, размери, мощност. За избора на подходящ плавателен съд е важна целта, за която ще се ползва. Само при изясняване за какво точно е необходима яхтата, само тогава може да се направи правилния избор. Някой предпочита да се повери на вятъра, да се носи по морските вълни със скоростта на вятъра. Други са сигурни само в мощността на двигателя и обема за горивото.

  Яхти втора ръка се характеризират с добри технически показатели, което често ги прави предпочитани. Определено тяхната цена е по-ниска, което ги прави търсени. Закупуването на употребявана яхта ви дава възможност да знаете къде се явява проблем, защото през времето на ползване това е установено. Разбира се, при покупка трябва да се направи оглед на корпуса, двигателя, навигация, електроника. При наличие на проблем той се отстранява в сервиза на съответния яхт клуб.

  При избор на яхта е необходимо да решите и с каква мощност я търсите, брой каюти, място за хранителни продукти, вода, гориво. Това е особено важно когато ще се ползва плавателния съд през по-голяма част от годината.

  В каталозите на различните яхт клубове са поместени снимки на различни предложения на яхти втора ръка. Всички те – моторни и ветроходни, са с добри технически показатели, красив външен вид. За всеки предложен модел има информация за състоянието, годината на производство, материал на корпуса. При необходимост от още информация може да се свържете с брокер на фирмата.

  По отношение на покупката вие ще получите пълно съдействие от брокерите. Прегледът ще бъде направен от техническо лице, ще се провери плавателния съд с пълно натоварване на двигателя в морските води. При наличие на технически проблем ремонта ще се направи в техническия център на яхт клуба. Договорът за покупко-продажбата на яхти втора ръка се урежда от брокерите. Освен това се прави и застраховка на плавателния съд.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>