За Нас

Ние сме куриерска фирма, която има амбициозната цел да осигури най-надеждното и точно придвижване на писма и малки колети в София и страната. Основен приоритет за ЗИБО КУРИЕР ЕООД е предаването на пратките в уговорения срок. Нашите бизнес клиенти могат да разчитат на серия от услуги, включени в програмата “Бизнес куриер”. Всички пратки и бизнес кореспонденция се пренасят от точка до точка за време от 2 до 48 часа, според желанието на клиента, независимо от трафика и задръстванията. Пратките може да се доставят в точно определен час, зададен като условие от клиента. Ние предлагаме и услуги по опаковане на пратките, пренасочване към актуален адрес и други.

ЗИБО КУРИЕР ЕООД предлага доставка на частни и бизнес пратки в много градове в страната на много атрактивни цени. За удобство на нашите клиенти предлагаме услугата “наложен платеж”, обратни документи и доставка във фиксиран час. Коректното и навременно доставяне на пратките се осъществява точно в определения срок при пълна конфиденциалност. Ние се отнасяме с особено внимание към всеки клиент и сме готови да изпълним неговите изисквания. Високото ниво на сигурност при транспортиране на важни пратки и документи осигурява спокойствие както на изпращача, така и на получателя. При нас няма изгубени и повредени пратки. Всеки пакет и всяко писмо достига своя адресат навреме и във вида, в който го е пуснал изпращача.

Адекватното и точно обслужване на клиентите ни изгради добро име, което ние поддържаме с много работа и професионализъм. Нашите служители са отзивчиви и компетентни и се отнасят с внимание към всеки клиент. Ние осигуряваме пълно съдействие на клиента от приемането на пратката до доставянето на заявения адрес. За удобство на клиентите предлагаме онлайн заявки по интернет. С попълването на един формуляр клиента може да заяви откъде да се вземе определена пратка и къде да се достави. В динамиката на нашето съвремие това е една необходима услуга, която спестява много време и усилия на клиента.

Нашата амбиция е качеството на услугите, които предлагаме винаги да са на най-високо ниво и да се развиват постоянно. Нашата дейност се развива динамично и ние се стремим да предоставяме най-качествените услуги на своите клиенти и партньори.